lördag 13 mars 2010

Konsert

Har varit på musik också. Nina Ramsby med Ludvig Berghe trio. Trevligt trots att Nina inte var den Nina som jag trodde att hon skulle vara när jag sa ja till att följa med Hummellisa. Det var jazz. Mycket plingdingdingtrobibobliotidididliooopapap. Publiken hade grått hår som matchade deras gråa kläder, förutom tre som hade svartvitrandig tröja. Två av dem var inte jag. Bara en med rött hår. Den var jag. Musiken var trevlig och jag köpte nötter i pausen så jag somnade inte trots att det var långt förbi min sovtid och trots att jazz ibland blir förvillande likt vaggvisor som guppar fram på vågorna.



Konserten ska sändas i radioburken också men jag mins inte när.

Jag tog av mig glasögonen men världen var fortfarande i 3D

Igår såg jag Alice i Underlandet på bio. Filmen var i 3D och jag fick ha glasögon på glasögonen. Som tårta på tårta fast mer som grädde på nosen. På vägen hem stannade plötsligt bussen. Chauffören stängde av motorn, gick ut ur bussen, dörrarna stängdes och det blev alldeles mörkt...som att jag hade trillat ner i ett kaninhål. Sedan kom chauffören in igen, lyset tändes, han satte sig bakom ratten och körde vidare som om inget hade hänt. När jag hade klivit av bussen mötte jag två tjejer i mustasch som gick och pratade med varandra. Tweedledee Tweedledum. Följ den vita kaninen!

lördag 6 mars 2010

Maskeradren

Eller var det möjligen en älg?



Med lite lav i mungipan gjorde jag i alla fall mitt bästa för att ha den där vägrensblicken.



Klövar.

fredag 5 mars 2010

En sån dag

När jag cyklade till jobbet i morse kom marken upp och slog mig. På jobbet bet en vajer mig i tummen och sprutade in sitt dödliga smuts i mitt finger. Efter jobbet slog bankomaten mig i huvudet. I kväll ska jag på maskeradfest. Jag kommer säkert inte vara den enda som har klätt ut sig.