fredag 29 april 2011

Mad as a hatter

Okej jag erkänner. Jag tittade på det prinsliga brittiska bröllopet. Men jag är ju sjuk så jag har ursäkt! Här är två bilder. En med en känd galning och en med vanliga kungligheter. Ni får själv gissa vilken som är vilken.

lördag 23 april 2011

Guran?


Eller leker den halmgubbe? Påskkärring? Försöker den vara osynlig? 


lördag 16 april 2011

Gangsterblomma

Riktiga majblommeförsäljare ska numera vara barn med en grön väska med dragkedja på magen. Jag har köpt en majblomma från en vuxen arbetskamrat. Han påstod att det var å hans sons vägnar han sålde dem men tänk om jag har köpt en svart majblomma! Än så länge är den rosa och grön men tänk om den blir svart under natten. Man vet inte. Det kan hända. Jag har varit med om att blommor har bytt skepnad förut. Först grön och fin och sedan plötsligt gul och prasslig.

fredag 15 april 2011

Hård mot de hårda

  
Mitt pekfinger har en glad mun, men inuti är hon inte glad alls. Hon klagar på att hon har ont i munnen, men som hennes arbetsgivare pekar jag med hela handen och tvingar henne att jobba och slita. Hon tycker att jag är en tyrann men jag är inte omöjlig. Inatt ska hon få sova i ett plåster fullt med salva. Förhoppningsvis ska hon vara lite gladare på måndag när hon måste gå till jobbet och skruva cyklar igen.

Comb over

Undrar hur män med comb over ser ut när de vaknar på morgonen? Min gissning är nåt i den här stilen: