tisdag 2 december 2008

Spip



KompiS påstår att jag är som Spip, ekorren i Spirou. Jag är inte säker på att det är en komplimang men den är ju ganska söt och vi har ju liknande svansar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läste Spirou ofta då jag var yngre, var tokig i den serien. Satt på biblioteket länge på kvällarna och bläddrade i albumen. Tycker Spip är ett skojigt och härligt djur. Tänkte faktiskt på Spirou i går, det var då jag klev in genom min ytterport och gick uppför trappan. Skumt.

Nina sa...

Det är nåt skumt i luften. En kompis sa också att hon tyckte att alla pratar om Spirou just nu. Kan det ha varit nåt på teve nyligen eller ett radioprogram som folk har hört på Konsum utan att veta om det? Eller är det nåt som händer varje höst/vinter? Folk länsar bokhyllan för att slippa gå ut i rusket och hittar Spirou?

Anonym sa...

Jag tror det handlar om subliminal placering. Julkonserter i kyrkor, gudstjänster etc. där prästen säger "Sanctus Spiroutus". Allt är en komplott.

Nina sa...

Bek: Jag tror att du har rätt. Sanctus Spiroutus är typiskt nåt en präst skulle säga och eftersom man inte förstår latin skulle man bara låta det gå en förbi MEN omedvetet har han/hon planterat en Spiroutanke i allas huvuden. Listigt!

Hanna sa...

Jag tror oxå på den teorin!

tworpurt?

Nina sa...

Hanna: Vet inte vad ni grundar den teorin på.

Tworpurt betyder för övrigt dubbelt näsvis på engelska.