fredag 16 oktober 2009

Fredagsmys

Har sett på Facebook att man ska ha fredagsmys så jag funderade en stund över om jag skulle köpa godis när jag var på affären men så tänkte jag att om jag blir sugen på salt kan jag poppa popcorn och blir jag sugen på sött kan jag baka chokladkakor. Det mest troliga är att jag inte kommer att idas göra något av det men då kan jag tänka att jag är nyttig...eller ta fram lite fika från frysen.

7 kommentarer:

Fluff sa...

Vi har haft fredagsmys, vi åt hamburgare till lunch (middag, kvällsmål? Klockan 18.00). Så nu är man proppmätt. Igår hade vi efterrätt också, torsdagsmys typ. Melonbitar och jordgubbar med vaniljvisp. Och betänk att vi är på jobbet!

Hanna sa...

Tänkte likadant när jag var och handlade. Höll på att sätta ner en påse med ostkrokar (-bågar) i vagnen men så tänkte jag att jag kan ju göra mörkhyade bollar om jag blir godissugen eller ta fram muffins från frysen. Nu är jag inte speciellt godissigen, men å andra sidan är ju kvällen ung, eller nåt.

Annapanna sa...

Som efterrätt i dag serverades 24 Norrbotten-tårta. En grön och en skär. Vi behöver sällan svälta här.

Maria sa...

Du är då så raka motsatsen till impulsiv man kan komma.

Jag tänker inte så.

Förresten ska du få tillbaka boken, jag glömde bara svara på ditt sms. Har tänkt lämna igen den länge, men har inte så bra minne. Kanske glömmer att jag läst den snart..

Nina sa...

Fluff: Jag åt mat med minimajs till lunch igår. Stig frågade om det var kottar. De tycker att jag äter konstig mat.
Ibland när någon har gjort ett svartjobb har vi fredagsmys eller tisdagsmys och äter butterkaka på fikat. Men arbetsledarna tycker att det har blivit lite för mycket fika på sistone så nu har det varit lite torrt på den fronten.

Hanna: Ung är relativt. Jag slocknade under ett program som började 20.00 :)

Annapanna: Det är ett bra jobb det där. Det är nästan så man skulle utbilda sig till journalist bara för att få äta tårta.

Maria: Jag var nog inte egentligen sugen på godis men tänkte att det där myset som folk pratar om vore trevligt. När du glömmer att du har läst boken kan du få låna den igen.

Maria sa...

du är bara ovan att äta godis
det går att övervinna, det vet jag
vanor o ovanor är starka drivkrafter
om man är van att säga "nej" så är det lätt att säga "nej"

Du måste följa med o boxas på må, det är gratis för dig =)

Nina sa...

Maria: Jag får jobba på det.. Varför är det gratis för mig? Knark och boxning är gratis första gången eller? Vilken tid? Kommer det bli hemskt? Jobbigt? Kommer jag kunna lyfta cyklar och skruva upp rostiga muttrar nästa dag eller blir jag fördärvad av träningsvärk resten av veckan om jag följer med?