söndag 13 mars 2011

Det svenska året består av...

...höst vinter höst vinter vinter vår vinter vår vinter somm..höst vinter höst höst vinter. På grund av den återkommande vintern så har jag gått tillbaka till vinteraktiviteter. Det vill säga grilla korv i solen. Efter varken jag eller Hummellisa har bil bestämde vi oss för att gå till ett närliggande berg. När vi kom upp på berget var grillplatsen upptagen så vi gick ner igen. Såg en bil som körde iväg. Hmm, kan det ha varit han som satt och grillade där uppe nyss som har gått ner för den andra stigen??? Han hade en fin brasa som vi kan ta över.... satte oss ner på stigen och drack Trocadero och tog oss en tänkare. Gick upp för berget. Upptäckte att mannen satt kvar. Gick ner för berget. Satt oss på en busshållplats och tog en tänkare och drack mer Trocadero och åt en bit choklad. Beslutade oss för att ta bussen till Bräntberget som är pulkbacke och slalomkulle med ved för grillning.

Så jag bar upp en famn med ved till en inte helt ledig grillplats....

...men som blev ledig när vi slog oss ner där.
Våra fans. De är nästan som människor fast mindre. Elden var lite vek i början men tog sig  något sedan. Vi kom fram till att Kommunalarbetaren inte brinner så bra men att Bil och bostad är helt ok ur eldsynpunkt.
Vi avslutade med grillning av rymdbananer. Vi hade naturligtvis glömt skedarna hemma så vi fick tälja till varsin sked. Hummellisas var liten och tunn (med lite blod på ena änden) och såg ut som en flisa man tänder elden med. Min var trettio centimeter lång och såg ut som ett tunt vedträ. Sen eldade vi upp skedbevisen.

Inga kommentarer: