söndag 24 maj 2009

MÄ!

Den är tillbaka! Nu har det blivit personligt. Vi står på varsin sida av gardinen. Dammtussarna rullar längs golvet och händerna darrar vid hölsterna.

Tudidudiduuuu oeeee oeeeee oeeeeeee

4 kommentarer:

Lennart sa...

Oj oj oj! Det där ser ruggigt ut.

Anonym sa...

Den förtjänar dammsugaren!
/Fluff

Maria sa...

Det är för att du inte har plastblommor.
Jag hade löss på min blomma. Slängde den. Jag drömde att lössen hittat boning i mitt tangentbord. Det var hemskt. Med risk för att låta störd har jag nästan seriöst funderat på att bada med klor i vattnet, för att det dödar kryp, det är nog bättre än att bada i flour, tandkräm alltså. Jag vill inte smittas av kryp helt enkelt. De förföljer mig. Men jag vet inte vart man får tag i klor, klorin kanske? Badhus tror jag inte på, det finns för mycket avföringsbakterier där efter alla smutsiga kalsingar så det tar nog ut varandra. Men jag har inget badkar. Då tänkte jag att man kunde ju hälla det i hinkar o spara i badrummet. Men det börjar låta alldeles mer psykotiskt än min funna insekt/bakterie- rädsla. Jag nöjer mig med att duscha tre timmar om dagen. Undrar om det går på min elräkning? Det känns ju inte så miljövänligt. Alltid dessa dilemman. Jag funderar seriöst på plastblommor.

Nina sa...

Lennart: Det var ruggit! Fast bara hälften så ruggit som två getingar.

Fluff: Jag har stängt vädringsfönstret nu. Jag kommer sakta kvävas av syrebrist men jag kommer göra det getinglöst i alla fall.

Maria: Det låter faktiskt lite stört att bada i klor för att döda kryp. Man behöver ju faktiskt lite bakterier för att må bra. Dra ner på duschningen till typ en halvtimme och använd tvål så ska du se att det blir bra :) Plastblommor kan ju vara ett alternativ om man vill slippa ohyra och vattning men det tråkiga är att de sällan växer.