söndag 31 maj 2009

Varning för ras



Först tänkte jag att jag skulle plocka ner skylten och sätta fast den på Systers ytterdörr men sedan kom jag ihåg att jag är en snäll lillasyster och att jag inte heller stjäl skyltar.

4 kommentarer:

Linn sa...

Jag stal en "Luleå"-skylt från tåget en gång. Ansåg mig ha rätt till det efter en resa från Stockholm på cirkus 15 timmar genom inlandet (bara skog) och med dåliga vagnar och dålig mat. Jag vill ha kustjärnväg och lika fina vagnar som i södern, där de ändå aldrig åker tåg långt!

Lennart sa...

Du kan ju göra en sån där skylt med hjälp av datorn och hänga upp på dörren. Då slipper du ju stjäla.

Martina sa...

Det var väl synd att du skulle ha så bra minne då :)

Nina sa...

Linn: Snart kommer ju botniabanan till Umeå i alla fall. Den ska väl gå vid kusten med swisch-så-fort-det-går-vagnar. Fast det verkar ju inte riktigt som att den kommer gå längre än Umeå om de inte vinner på lotto eller nåt.

Lennart: Det är inte riktigt samma sak med en datorskriven skylt men tack för tipset. Det där med att jag är snäll som inte påpekar att hon har lite stökigt ibland faller ju också om jag sätter upp en lapp på hennes dörr.

Monstret: Det är selektivt. Jag kommer inte ihåg viktiga saker som vad det är för dag eller hur gammal jag är så det jämnar ut sig.