fredag 13 mars 2009

Komplex

Jag har såna där hörlurar som man ploppar in i öronen. Jag har märkt att när jag är ute och går så trillar hela tiden den högra luren ut ur örat. Det är ju naturligtvis lite irriterande men det stora problemet är ju att jag inte kan bestämma mig för om jag ska ha komplex över att mitt högra öra är större än det andra eftersom luren trillar ut eller om jag ska ha komplex för att mitt högra öra är för litet för att få en lur att fastna i det.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du, jag har exakt samma problem men på båda öronen. Dock har jag aldrig haft komplex för mina pytteöron (som oss emellan sagt är rätt gulliga). Däremot tycker jag att hörlurstillverkarna skulle ha komplex för att de är så dumma att de tror att alla är skapta som vingmuttrar eller elefanter.
Wv: fulms

Anonym sa...

men det finns ju olika storlekar på gummiplopparna. det är ju bara att sätta en större så borde den väl sitta på plats :)

Anonym sa...

Alla ploppar är för stora. Det trillar alltså ut för att man inte får in dem tillräckligt långt. Men det är kanske lika bra, det sägs ju att man inte ska stoppa någonting som är mindre än ens egen armbåge i öronen.
Eller så får man ha utanpåliggande hörlurar.

Nina sa...

Annapanna: Vore det inte mer skadligt att ha andras armbågar i öronen? Problemet med utanpåliggande hörlurar är att de trycker mot glasögonbågarna så det gör ont och knirrar när man går.

Hummellisa: Jag har inte såna med gummipluggar utan mer i stil med dem på bilden fast inte i trä.

pangea sa...

haha, jag hade samma problem. sen upptäckte jag att det var vänster och högerlurar, och att när de satt i rätt öra då satt de fast :)

Nina sa...

:D Så kan det vara. Kanske inte är öronen det är fel på utan det som finns mellan dem.